Over ons

Onze missie

Dolle Vastgoed is actief op het gebied van verhuur, beheer en onderhoud van vastgoed. Haaglanden en Rotterdam zijn onze primaire werkgebieden. Echter, ook buiten deze regio’s zijn wij actief. U kunt ons inschakelen voor de verhuur van uw woning, appartement of oplslagruimte en voor de verhuur van commercieel onroerend goed.

Verhuur

U kunt ons inschakelen voor de verhuur van uw woning, appartement of opslagruimte en voor de verhuur van commercieel onroerend goed.

  • Onze werkwijze:
  • Opname van de woning/ opslagruimte
  • Plaatsing van de huurwoning/ opslagruimte op onze website (en in gedrukte media)
  • Plannen en begeleiden van bezichtigingen
  • Opstellen van de huurovereenkomst
  • Innen van de eerste maand huur en borg
  • Verzorgen van een in- en uitcheck inspectie


Beheer

Naast verhuur behoort beheer van woonruimte/ bedrijfsruimte ook tot onze activiteiten. Iedere eigenaar van onroerend goed kan het financieel- en technisch beheer aan ons uitbesteden. Of u nu als particuliere belegger uw woonruimte/opslagruimte of meerdere panden wilt verhuren, of als u tijdelijk in het buitenland verblijft, wij nemen u graag alle taken uit handen die bij de verhuur van uw onroerend goed komen kijken.

Onze beheertaak bestaat onder andere uit het verzorgen van alle uit de verhuur voortvloeiende correspondentie, de huurincasso, de verplichte (administratieve) beslommeringen en onderhoud.

Voor bovenstaande dienstverlening rekenen wij een percentage van de maandelijkse, bruto betalingsverplichting van uw huurder. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

 

VVE Beheer

Dolle Vastgoed beheert VvE's  tot ca. 20 appartementen. Wij kunnen het totale beheer verzorgen (financieel/administratief, bestuurlijk en technisch beheer), of onderdelen daarvan.


Onderhoud

Het dagelijks of periodiek onderhoud van uw vastgoed kunnen wij u ook uit handen nemen.

 

Aankoop

Tevens zijn wij altijd geïnteresseerd in aankoop van appartementen en opslagruimtes. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

Neem contact op